Files, langzaam rijdend verkeer en lange rijen voor het circuit. Iedereen die wel eens naar Spa is geweest, zal dit beeld maar al te goed herkennen. Naar verwachting reizen tienduizenden Nederlanders dit weekend af naar België en er worden lange files verwacht richting Spa.

BOVAG creëert daarom op vrijdag 24 augustus een pitstop voor alle racefans die op weg zijn naar de Grand Prix. De BOVAG F1 Pitstop wordt ingericht langs de A2 op de laatste parkeerplaats voor de Belgische grens. Vanaf 06:00 uur kunnen de liefhebbers terecht bij verzorgingsplaats Knuvelkes ter hoogte van Eijsden voor een gratis ontbijtje en een onderbreking van hun reis naar het circuit in de Ardennen.

Maar er is meer. Fans kunnen bijvoorbeeld een gratis exemplaar van FORMULE 1-magazine ophalen, een Red Bull-drankje meenemen en zelf racen op Spa in de playseats van de Ziggo eBattle. BOVAG-monteurs kunnen jouw auto nakijken en zowel telefoons als elektrische auto’s kunnen worden opgeladen. Ter plekke kan je bovendien nog last minute Red Bull Racing-merchandise aanschaffen en je kunt er zelfs een toegangskaartje kopen.

De BOVAG F1 Pitstop opent om 06:00 uur en duurt tot minimaal 14:00 uur.