Haast je naar de Formule 1 Shop voor de mooiste Rush-gerelateerde artikelen. De film, de auto’s, de helmen en meer over het heroïsche verhaal: in de Formule 1 Shop vind je het allemaal!

Rush, de film over de legendarische strijd tussen James Hunt en Niki Lauda om het Formule 1-kampioenschap van 1976, wie heeft er niet van genoten? Speciaal voor de oude liefhebbers en nieuwe fans is er nu de Rush-afdeling in de Formule 1 Shop, waar je alles terug kunt vinden om dit epische verhaal zelf te kunnen blijven herbeleven.

Behalve de film, op Blu-ray en DVD, is er de documentaire-DVD Hunt vs Lauda, voor wie meer verdieping wil over deze titanenstrijd en hoofdrolspelers. Daarnaast kun je ook in boekvorm terug naar één van de meest legendarische Formule 1-duels van de vorige eeuw, met het zeer complete In the Name of Glory.

Voor wie behalve van het verhaal ook van de historische bolides, outfits en sfeer heeft gesmuld, zijn er natuurlijk de schaalmodellen. Voor een persoonlijk tintje zijn er de 1:2 helmreplica’s van Bell Sports, van zowel Lauda’s klassieke als Hunts nog altijd iconische helm. Ga je echter liever voor een auto, dan is er keuze te over, want behalve dat er meerdere replica’s van Lauda’s Ferrari’s beschikbaar zijn, is Hunts McLaren M23 vanaf deze week voor het eerst in 1:18 te bestellen in de shop!

Klik hier voor het complete overzicht van Rush-artikelen in de Formule 1 Shop!