*

São Paulo: Dit zagen we ook nog…

Linda van der Heide

Linda van der Heide

13 november 2017 12:47

São Paulo: Dit zagen we ook nog…
Peter van Egmond

De Grand Prix van Brazilië is onder de journalisten al net zo populair als onder de coureurs. En niet zo zeer vanwege de race, maar wel om de churrascarias, de feesten en de gridgirls. Zie hier de heren Venema (FORMULE1), Woestenburg (de Telegraaf), Op den Camp (de Limburger) en Schouten (Algemeen Dagblad) keihard aan het werk op de grid van Interlagos.

Maar Brazilië biedt meer, weet ook Peter van Egmond, de huisfotograaf van FORMULE 1. Op zaterdag spotte hij naast het circuit deze straathond met haar pups. Terwijl de uil hem tijdens de race vergezelde.

Emerson Fittipaldi

Emerson Fittipaldi was natuurlijk weer van de partij. De oud-wereldkampioen is een graag geziene gast. En ondanks zijn zeventigjarige leeftijd, heeft hij nog steeds de mooiste bakkenbaarden van de paddock.

Carlos Sainz

Carlos Sainz reed in Brazilië met een nieuw helmontwerp. In de kleuren van de Braziliaanse vlag, wat de fans ongetwijfeld gewaardeerd zullen hebben.

Vandoorne en Alonso

De vraag is of Fernando Alonso het heeft opgemerkt. Die had alleen maar oog voor teamgenoot Stoffel Vandoorne…

Felipe Massa en zoon Felipinho

Felipe Massa en Rubens Barrichello

Er was sowieso sprake van veel liefde en emoties tijdens de Braziliaanse GP. Felipe Massa reed (opnieuw) zijn laatste thuisrace. En na de tranentrekkende wandeltocht door de pitstraat van vorig jaar, was er dit keer zoonlief Felipinho die over de boorradio vertelde hoe trots hij is op zijn pappie en diens goede start. Rubens Barrichello maakte het Braziliaanse feestje compleet door Massa op het podium te eren.

En dan natuurlijk de foto’s waar jullie allemaal op zitten te wachten en waarbij de heren journalisten niet hinderlijk in de weg staan: de gridgirls. Stuk voor stuk prachtig: hoewel één dame stond te pronken met een lichtelijk door Trump geïnspireerd kapsel. Zien jullie wie?

 

Gerelateerd