Force India-coureurs Adrian Sutil en Tonio Liuzzi zijn even geen vrienden. De twee kwamen in de kwalificatie bijna met elkaar in aanraking.

Sutil slaagde er niet in om uit het eerste deel van de kwalificatie te ontsnappen en bleef steken op de achttiende tijd. "De banden werkten totaal niet", vertelde Sutil tegen de BBC. "Ik had overal overstuur en daarom ben ik nu achttiende." Daar komen nog eens vijf strafplaatsen bij na zijn wilde race in Zuid-Korea, waar Sutil met een aantal collega's in aanraking kwam.

In Interlagos ontdekte Sutil dat ook zijn eigen teamgenoot Tonio Liuzzi soms niet goed oplet. In Q1 reden de twee vlak achter elkaar toen Liuzzi van de baan spinde. De Italiaan kon zijn weg vervolgen, maar keek vervolgens niet goed in zijn spiegels en reed bijna Sutil aan. De Duitser toonde zich tegen erg verbolgen over Liuzzi's actie.

"Ik heb geen idee wat Tonio dacht. Hij reed me bijna van de baan en dat heeft hij zit seizoen al een paar keer eerder gedaan", aldus Sutil tegen de BBC-verslaggeefster. "Volgens mij doet hij iets te veel zijn best."

Mocht dat al zo zijn, dan was het voor Liuzzi niet genoeg voor een goede startplaats. Hij verdrong Sutil van de zeventiende startplaats en ging door naar Q2, maar kwam daar niet verder dan de langzaamste tijd.