Vanmiddag om 15.30 uur wordt duidelijk of Giedo van der Garde Formule 1 gaat rijden. De Nederlander heeft een persconferentie belegd en zal daar zijn toekomstplannen toelichten.

Giedo van der Garde wil Formule 1 rijden. Na testcoureur te zijn geweest voor Spyker, Super Aguri en Caterham (hij testte in 2008 ook nog twee dagen voor Renault) is hij klaar voor het grote werk. Gaat hij dan toch voor Caterham rijden?

Vorige week verklaarde manager Jan Paul ten Hoopen tegenover Formule 1 nog steeds in onderhandeling te zijn met het team van Tony Fernandes. “We zijn nog steeds goed in gesprek met Caterham. Daar ligt bij ons de focus en we hebben goede hoop tot een deal te komen.”

De mogelijkheid Timo Glock op te volgen bij Marussia wuifde hij weg. “We maken geen rare bokkensprongen als er opeens bij een ander team een stoeltje vrij komt”, stelde hij.

Zouden we dit seizoen dan toch een Nederlander in de Formule 1 krijgen? Houdt deze site in de gaten en volg @LindaF1nl op Twitter, voor het laatste nieuws.