Max Verstappen heeft net als voorgaande jaren een speciale helm voor de Belgische Grand Prix onthuld. Ook nu weer kleurt de helm oranje, al is dat dit keer met een chromentintje.

Het is ondertussen een traditie geworden voor Verstappen om voor de Grand Prix van België met een speciale helm te rijden. Dat begon in 2016 al met de oranje accenten op de helm, maar dat werd al snel een volledig oranje helm. Ook dit jaar zal Verstappen goed opvallen voor de fans langs de baan, want dit weekend rijdt hij met – jawel – een oranje helm. Toch is het dit keer wel iets anders.

“In Spa rijd ik eigenlijk altijd met een oranje helm, die ik natuurlijk elk jaar er net anders uit wil laten zien”, zegt Verstappen. “Er zitten wat meer details in aan de zijkant en bovenop, met ook de leeuw in het wit. Met de twee verschillende kleuren oranje in de helm, vind ik het wat opvallender. Ik vind hem heel mooi geworden en hoop dat hij er ook goed uitziet op het circuit.”

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Net als bij zijn andere helmen komen er ook schaalmodellen van in de maten 1:2 en 1:4. Deze zijn nu alvast te bestellen, maar worden halverwege oktober verwacht.