Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung rijden voor FORMULE 1-magazine in 2018 elke donderdag voor een Grand Prix een ronde in de simulator op het circuit waar de betreffende race wordt verreden. Tung demonstreert een rondje op het Autódromo Hermanos Rodríguez.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Giedo van der Garde over Autódromo Hermanos Rodríguez:
“Ik heb zelf nooit op dit circuit gereden, maar wat ze daar gebouwd hebben met die grote tribune in de laatste sector is gewoonweg fantastisch. Al die Mexicaanse fans zijn enorm gepassioneerd, natuurlijk ook door hun coureur Sergio Pérez. Mexico heeft zich met dit circuit meteen op de kaart gezet: het afgelopen jaar hebben ze weer de prijs voor best georganiseerde GP gewonnen. Dit is een toprace. Ik vind het jammer dat ik er nog nooit heb gereden, want ik denk dat het mij wel zou liggen. Op de simulator merk je dat het geen heel snel circuit is. Het lijkt ook niet zo moeilijk, maar het is best wel lastig.”