In dit nummer van Formule 1 lees je alles over de eerste Grand Prix van India. Daarnaast besteden we in een Senna-special veel aandacht aan de legende Ayrton Senna. Onder meer in de vorm van geweldige lezersacties!

Sebastian Vettel en Red Bull zijn beide hoog en droog wereldkampioen. Wat daagt de Duitser dan nog uit? Op records jagen natuurlijk. In India brak hij er weer een (meeste ronden aan de leiding in één seizoen, afgepakt van Nigel Mansells record uit 1992).

Bruno Senna begrijpt dat hij altijd in verband wordt gebracht met zijn oom. Prima. Maar vergelijk hem alsjeblieft niet met Ayrton, bezweert hij. Eelco den Boer zocht de Renault-coureur in India op.

Senna: de film – Linda van der Heide verhaalt over the making of Senna, de prachtige documentaire over Ayrton Senna die deze week uitkomt op dvd.

Toen & nu – Bruno Senna wil niet worden vergeleken met zijn oom, maar wij konden de verleiding niet weerstaan. In een fraaie fotoreportage zet onze hoffotograaf Peter van Egmond beelden van Ayrton en Bruno tegenover elkaar.

Ayrtons auto’s – Koen Vergeer koos zeven iconische Formule1-auto’s die voor altijd verbonden zullen zijn met de naam Senna.

Het verdriet van Brazilië – Wat betekende Ayrton Senna voor zijn thuisland? Mischa Bijenhof onderzocht de Braziliaanse Senna-verering die tot de dag van vandaag duurt

Plus natuurlijk de vaste rubrieken, het laatste nieuws, de beste columns, de vooruitblik van Sebastian Vettel op Abu Dhabi, techniek en de mooiste foto’s.

LEZERSACTIE: SENNA OP ZANDVOORT!
Als vip op Zandvoort naar de Senna-documentaire kijken? Dat kan. Op ZATERDAG 5 NOVEMBER nodigt Formule 1 20 x 2 lezers uit voor een unieke Senna-dag, tegen de achtergrond van de Zandvoort 500. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen, je kunt na afloop genieten van het Zandvoortse racegeweld en je mag ook nog eens een rondje meedriften in een auto van de NL Drift Series! Ga snel naar www.formule1.nl/winnen en meld je  aan, want vol is vol!


Let op: Formule 1 nummer 17 ligt in Nederland op 3 november in de winkel. In België komen we een dag later uit wegens Allerheiligen.