Giancarlo Fisichella en Adrian Sutil hoeven niet langer in onzekerheid te zitten. Het tweetal racet ook komend seizoen voor Force India, zo heeft het team zondag bevestigd. En ook test- en reserverijder Vitantonio Liuzzi blijft aan.Afgelopen donderdag nog verklaarde teambaas Vijay Mallya dat er wat betreft de coureurs voor volgend jaar ‘niets zeker’ was en dat hij er met de nieuwe technische partner McLaren-Mercedes over zou gaan ‘discussiëren’. Daarmee wakkerde hij de geruchten omtrent een mogelijke aanstelling van Pedro de la Rosa, Gary Paffett en Paul di Resta opnieuw aan.

Maar aan al die speculaties komt nu dus een einde. Mallya: ,,Wij hebben de zeer welkome adviezen en inzichten van onze nieuwe partner aangehoord, maar de keuze is door onszelf genomen. Wij hebben daarbij ook goed gekeken naar het talent dat momenteel beschikbaar is op de markt.”

Hij vervolgt: ,,Met Giancarlo, Adrian en Tonio hebben wij een uitstekende balans tussen ervaring, ambitie en het zorgt bovendien voor consistentie.”

PPB