Of het te danken was aan echte boter weet niemand, maar Jan Lammers en Jos Verstappen hebben in Barcelona hun ruzie bijgelegd. Net zoals de voetballers Frank Rijkaard en Rudi Völler jaren geleden deden.Verstappen vertelt tegenover De Telegraaf: ,,Je kunt kwaad zijn op elkaar, maar die boosheid ebt geleidelijk aan weg als je elkaar een tijd niet hebt gezien. Wat gebeurd is, moeten we vergeten. We moeten alleen zo verstandig zijn om geen dingen meer samen te doen. Elkaar respecteren. Dat is belangrijker."

Nadat een zakelijk conflict tussen Verstappen en Lammers ertoe leidde dat Verstappen in 2006 niet voor Team Nederland reed in het tweede A1 Grand Prix-seizoen. Recent rakelde Lammers de affaire in een interview weer op. Daar heef hij nu spijt van. ,,Ik schoot uit mijn slof, ben te ver gegaan.”

Verstappen erkende dat het rendez-vous stroef begon. "Maar ik denk dat heel veel mensen niet hadden verwacht dat we elkaar weer de hand zouden schudden. Of misschien hadden ze het van mij helemaal niet verwacht. Maar de toon is gezet. Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan tussen ons.”

Verstappen en Lammers rijden dit weekend in Barcelona de eerste race van het seizoen in de Le Mans Series.

KVN