In de rubriek Backstage werpen we een blik achter de schermen van de Formule 1, in het leven van de coureurs. Na de Grand Prix van Amerika mochten de coureurs direct door naar Mexico, waar zij dit weekend hun kunsten mogen vertonen.

Sommige coureurs bleven nog even in Amerika, zo ook Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Zij bezochten een American Footballwedstrijd, compleet met eigen shirt.

https://www.instagram.com/p/BpRT8dhFqoC/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Na een dramatische race, waarin hij met pech uitviel, laat Daniel Ricciardo aan zijn fans weten dat hij niet opgeeft. Natuurlijk doet hij dat in Texaanse kleding.

https://www.instagram.com/p/BpQRyNXH6kg/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Romain Grosjean gaat nog even surfen in Californië.

https://www.instagram.com/p/BpS0pgPnnrf/?taken-by=grosjeanromain

Stoffel Vandoorne maakt een tussenstop in Florida, waar hij even de tijd heeft voor zijn vriendin Anna de Ferran, dochter van de teambaas van McLaren Gil de Ferran.

https://www.instagram.com/p/BpUUGN_h5dp/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Vanaf Austin is het slechts een kleine drie uur vliegen naar Mexico-stad. Een klein stukje dus, vergeleken bij de afstanden die het Formule 1 circus soms aflegt. Valtteri Bottas, Brendon Hartley en Sergio Pérez genieten van het uitzicht vanuit het vliegtuig. Bron: Instagram.

Eenmaal aangekomen toont Esteban Ocon zijn hotelkamer. Bron: Instagram.

Uiteraard verschijnen de mooie plaatjes van Mexico-stad. Het is dan ook een fotogenieke stad, bewijst Sergej Sirotkin. Bron: Instagram.

Nico Hülkenberg heeft een prachtig uitzicht op zee. De Mexicaanse vlag en de cactus laten er geen twijfel over bestaan waar The Hulk nu is. Bron: Instagram.

Waar Sirotkin en Hülkenberg genieten van het uitzicht, is Bottas alvast stevig aan het trainen. Een fitte coureur, is een snelle coureur.

https://www.instagram.com/p/BpShgN6FjFQ/?taken-by=valtteribottas