Virgin-coureur Jérôme d’Ambrosio vindt dat hij twee sterke races achter de rug heeft en hoopt zijn naar eigen zeggen goede prestaties in Zuid-Korea dan ook te vervolgen.

“Ik heb in Singapore en Japan momentum weten op te bouwen, dus ik hoop dat ik de huidige lijn tot aan het eind van het seizoen kan doortrekken”, verkondigt de Belgische coureur in zijn preview op het aanstaande raceweekend.

“Ik leer tijdens elke race weer heel veel bij en geniet van alle ervaringen die ik opdoe”, vervolgt d’Ambrosio, die vorig jaar al een vrije training mocht afwerken in Zuid-Korea en zich er nu op verheugt er ook te racen: “Hoewel ik er vorig jaar maar kort op heb gereden, is het circuit me goed bevallen. Ik zie er dus naar uit om er nu ook op te mogen racen.”

Teamgenoot Timo Glock deed vorig jaar wel mee aan de verregende Grand Prix van Zuid-Korea. “Ik had het erg naar mijn zin tijdens de race, dus ik ben benieuwd wat de editie van dit jaar brengt”, zegt hij.

“Ik weet zeker dat het een interessant weekend voor ons team wordt”, denkt de coureur die het eind van de race vorig jaar overigens niet haalde door een aanrijding met Sébastien Buemi.