HRT kon het tempo van Marussia en Caterham in São Paolo totaal niet volgen, maar dat mag de pret niet drukken. Pedro de la Rosa en Narain Karthikeyan genoten in Brazilië.

“Dit was een geweldige race waar ik erg van heb genoten”, aldus De la Rosa, die op twee ronden achterstand zeventiende werd. “Je weet nooit wat je moet verwachten als de omstandigheden elke ronde anders zijn. Ik moest de hele race geconcentreerd blijven omdat een fout snel gemaakt is. We hebben het goed gedaan.”

“Dit was absoluut een van de leukste races uit mijn loopbaan. We wilden het seizoen op een goede manier afsluiten en dat is gelukt. Ik wil Vettel feliciteren met zijn derde titel en het team bedanken voor hun onuitputtelijke werklust en toewijding.”

Karthikeyan is het daar mee eens. “Dit was een van de lastigste races van het seizoen maar ik ben erg tevreden met hoe het ging.  Af en toe moesten we gokken en de banden daalden af en toe snel in temperatuur. We hebben het vandaag goed aangepakt en brachten beide auto’s aan de finish. Dit was de juiste manier om het seizoen mee af te sluiten.”