Beide Force India’s strandden in het tweede deel van de kwalificatie voor de Grand Prix van India, maar vanaf de twaalfde en dertiende plaats liggen punten nog binnen bereik.

“We kunnen tevreden zijn met dit resultaat”, zegt Paul di Resta. “Ik maakte een klein foutje in de voorlaatste bocht, maar verder was het een erg goede ronde. Ik heb het gevoel dat we progressie hebben geboekt en ik heb meer vertrouwen in de auto.”  

“We staan maar een paar plekken buiten de toptien, dus we doen nog mee om de punten”, vervolgt Di Resta. “Dus met de juiste strategie valt er nog wat te halen.” 

Adrian Sutil voegt toe: “De dertiende plaats is min of meer wat ik verwacht had. De balans was niet perfect. Ik had last van onderstuur, dus misschien had ik nog wat sneller gekund.” 

“Maar we hebben nog een goede kans op punten”, gaat Sutil verder. “Al zijn de opties beperkt omdat de zachte banden in tegenstelling tot de mediums niet erg geschikt zijn voor de race. Het is de thuisrace van het team en ik vind het een erg leuk circuit, dus ik hoop dat ik het publiek op een goede show kan trakteren.”