Adrian Sutil en Paul di Resta bleken op vrijdag beiden in staat om hun positie van de eerste vrije training te verbeteren. Het Force India-duo is dan ook voorzichtig optimistisch.

Adrian Sutil is vooral blij dat hij zich aan het eind van de dag terugvindt in de top tien: “Dat werkt erg bemoedigend. Als we morgen een zelfde run kunnen neerzetten als vandaag, kunnen we misschien knokken voor een plaats in Q3.”

“Om de rest van het weekend succesvol te kunnen zijn moeten we ons nog even verdiepen in de medium banden. Ik voelde mij op de superzachte banden namelijk een stuk beter om mijn gemak.”

Paul di Resta
Ook Paul di Resta is content met de vooruitgang die de Indiase renstal vandaag geboekt heeft. “We hebben de tijd tussen beide sessies goed benut en het ziet ernaar uit dat we redelijk competitief zijn in de lange runs.”

“Als ik de auto vergelijk met de auto die we hier vorig jaar hadden, voelt het allemaal heel erg hetzelfde aan. Dat is mooi, aangezien het er vorig jaar goed uit zag voor ons. Hopelijk kunnen we gedurende de nacht nog wat winst vinden in de details, zodat we morgen verder kunnen werken op de geboekte winst van vandaag.”