Er is een lange file voorspeld voor aanstaande vrijdag richting Spa. Hordes Nederlandse fans zullen zich naar België begeven om Max Verstappen aan te moedigen tijdens de Grand Prix van België. Om het fileleed wat te verzachten, organiseert BOVAG een feest voor racefans langs de A2.

Het parkeerterrein van verzorgingsplaats Knuvelkes, ter hoogte van Eijsden, komt compleet in het teken te staan van de Formule 1. Het is de laatste stop voor de Belgische grens en de perfecte kans om de Nederlandse fans in de watten te leggen, vindt BOVAG.

Er is een foodtruck en koffiebar met gratis versnaperingen, het Red Bullpromoteam is aanwezig, auto’s en caravans kunnen gecheckt worden door BOVAG-monteurs en middels een stoelmassage krijgt ook het lichaam van de bestuurders een oppepper. De fans kunnen daarnaast op de foto op een heus Formule 1-podium en met de ‘gridgirls’, of juist even helemaal tot rust komen in de loungehoek.

Naar verwachting zullen ruim 50.000 Nederlanders de reis naar het circuit van Spa-Franchorchamps afleggen om de Formule 1 Grand Prix bij te wonen. Het feest langs de A2 start vrijdag om 7:00 en gaat door tot minstens 19:00 uur.