*

Formule 1 nr. 14 is uit!

Redactie

Redactie

13 september 2012 13:00

Formule 1 nr. 14 is uit!
Formule1

De Formule 1 knalde er na de lange zomerpauze meteen weer vol tegenaan. Romain Grosjean deed dat iets te letterlijk, maar dat gaf Jérôme D’Ambrosio een mooie kans. McLaren zegevierde in zowel België als Italië, maar met verschillende coureurs en aangezien de Red Bulls op Monza uitvielen, zit Fernando Alonso nog altijd op rozen. Lees alles over de laatste ontwikkelingen in het nieuwe nummer van Formule 1, dat weer bomvol zit met nieuws, achtergronden, interviews en natuurlijk de mooiste foto’s.

Driemaal is scheepsrecht
Ondanks zijn leeftijd van 28 jaar en zijn derde seizoen in de Formule 1 is Bruno Senna eigenlijk nog een nieuweling. Voor de veelbelovende start van zijn carrière ontving hij dit jaar de Trofeo Bandini, maar de Braziliaan hoopt dat het niet bij die ene bokaal zal blijven.

Button buitengewoon
Jenson Button is in België ongenaakbaar en geen moment komt zijn zege in gevaar. Achter hem is er een spannende strijd om de ereplaatsen, maar niet voordat de rook van een enorme startcrash is opgetrokken.

Racen met één arm op de rug
Het was een droomkans, maar Jérôme D’Ambrosio wist dat zijn invalbeurt bij Lotus geen gemakkelijke opgave zou worden. Het resultaat – dertiende – viel tegen, maar de Belg is tevreden.

De 300 van Schumacher
In 1991 maakte Michael Schumacher op Spa-Francorchamps zijn Formule 1-debuut. Zijn driehonderdste race reed hij ook op zijn geliefde Spa. Reden voor een feestje.

Pérez solliciteert
Met zijn tweede plek en derde podiumplaats van het seizoen heeft Sergio Pérez nu ook in Italië duidelijk gemaakt wie de aangewezen man is om volgend jaar in te stappen bij Ferrari. Als teamgenoot van de man die weer een klein stapje dichter bij de titel is gekomen.

Online edities bestellen? https://www.formule1.nl/edities/

Lees meer over

Magazine

Gerelateerd