De Belg Stoffel Vandoorne heeft in de tweede ePrix in New York goed gescoord met een tweede plaats, achter António Félix da Costa. De derde podiumplek was voor Mitch Evans.

Zo was het voor Vandoorne een goede middag werken op het ePrix-circuit in Brooklyn, met uitzicht op New York City. Met zijn tweede plek heroverde Vandoorne de leiding in het kampioenschap, aangezien titelrivaal Edoardo Mortara als tiende binnenkwam.

Lees ook: Formule E: Regen zorgt voor chaotische slotfase in straten van New York, Frijns derde

Namens Jaguar finishte Evans als derde. De twee Nederlandse coureurs, Robin Frijns en Nyck de Vries, eindigden als zesde en zevende. De Vries maakte indruk met een geweldige save, door zijn Mercedes-bolide knap op te vangen nadat hij de muur toucheerde bij een inhaalactie op Alexander Sims.

Na het dubbelnummer in New York staan er nog vier Formule E-races op het programma, op twee locaties. Eerst volgt de dubbel in Londen, daarna de (dubbele) seizoensfinale in Seoul, Zuid-Korea. Vandoorne staat nu bovenaan in het kampioenschap, Mortara volgt op de tweede plek, Evans is derde. Frijns staat vijfde, De Vries op plaats acht.

Lees ook: Formule E: Frijns hoopt in New York sterke eindsprint in te zetten