*

Frijns blijft bij Andretti in Formule E

Daan de Geus

Daan de Geus

1 juli 2016 11:58

Frijns blijft bij Andretti in Formule E

Robin Frijns rijdt ook in het volgende Formule E-seizoen voor het team van Amlin Andretti. Het wordt zijn tweede seizoen met dat team.

Frijns wacht dit weekend de Formule E-seizoensfinale in Londen, waar twee races worden gereden, maar heeft dus al de zekerheid dat hij in seizoen 2016-2017 wederom voor het Formule E-team van Andretti Autosport zal racen.

“Ik ben een loyaal persoon en voel me hier goed op mijn plek, dus waarom zou ik dan niet met Andretti verdergaan?”, legt Frijns de keuze uit.

De Limburger, momenteel tiende in het Formule E-kampioenschap, is aan zijn eerste seizoen in de elektrische raceklasse bezig. “Hoe de verhoudingen volgend jaar liggen weet je van tevoren niet, maar ik geniet van de samenwerking met de mensen van Andretti en dat is denk ik ook het belangrijkst.”

Teameigenaar Michael Andretti is blij met de contractverlenging van Frijns, vertelt hij: “Robin heeft zijn talent laten zien en heel regelmatig gepresteerd. Hij is erg toegewijd aan ons Formule E-programma en we helpen hem graag zijn loopbaan verder te ontwikkelen.”

“We hebben Robin volgend jaar graag weer in onze auto, zodat we komend seizoen kunnen voortborduren op de competitieve basis die we hebben gelegd”, zegt Andretti over Frijns, die dit Formule E-seizoen in zeven van de acht races punten heeft gescoord. Behalve in de Formule E racet Frijns dit jaar ook weer in de Blancpain Series.

Gerelateerd