Robin Frijns mag ook op dag drie van de collectieve GP2-test weer kilometers maken. Ditmaal voor GP2-nieuwkomer Russian Time.

In eerste instantie zou de Sauber F1-testcoureur alleen op de eerste dag in actie komen voor Trident. Zij beloonde hem met een extra dag. Met de uitnodiging van Russian Time maakt hij alle drie de dagen vol.

Over de tweede dag was Frijns niet al te vrolijk gestemd. “Het was erg slecht weer met veel rode vlaggen. We hadden problemen met de Pirelli-banden maar de grootste handicap was het wisselende weer. Ik ben wel blij dat ik ook de derde dag actief kan zijn.”

“Op de laatste dag ga ik me focussen op de Pirelli-banden, want met name op dat vlak kan ik nog veel leren”, vervolgt hij. “Alles begint nu opnieuw en ik ben benieuwd waar ik aan het einde van de dag sta. Ik ben erg blij met de uitnodiging, want zo heb ik toch drie dagen in de auto gezeten. Ik heb heel wat kilometers kunnen maken”

Op de laatste testdag rijdt Frijns naast Tom Dillmann. Hij reed al een heel seizoen GP2 voor het Rapax-team en was tijdens de eerste GP2-test in Jerez een van de snelste coureurs van het veld.