Narain Karthikeyan was de plaatselijke held tijdens de Grote Prijs van India. De HRT-coureur genoot ervan om voor eigen publiek te rijden en stuurde zijn auto uiteindelijk naar de zeventiende plaats.

“Ik heb een geweldige Grand Prix achter de rug en heb het heel erg naar mijn zin gehad. Dit was echte en geweldige ervaring voor me”, jubelt Karthikeyan na afloop van de race.

“Ik denk dat ik er met mijn zeventiende plek alles heb uitgehaald wat erin zat, en het voelde goed aan om zowel mijn teamgenoot als één van de twee Lotus-coureurs te verslaan.”

“Het is jammer dat ik na de kwalificatie een gridstraf kreeg en daardoor als laatste moest vertrekken, want anders hadden we het hier misschien nog beter kunnen doen, maar het is hoe dan ook een geweldig gevoel om de eerste Grand Prix van India uitgereden te hebben en ook nog eens een goede prestatie neer te zetten.”

In de andere HRT maakte Daniel Ricciardo, die als achttiende eindigde, een minder fijne dag mee. “Tijdens de tweede stint voelde de auto heel raar aan en zwabberde hij van links naar rechts. Ik weet niet wat er de reden voor was, maar we dachten dat ik misschien een lekke band had en hebben daarom een extra pitstop gemaakt.”

“Ik vervloor op die manier veel tijd en het heeft mijn race min of meer verpest, dus hopelijk kunnen we voorkomen dat we in de toekomst vaker met dit soort problemen te maken krijgen.”