Timo Glock kijkt met een goed gevoel terug op de Zuid-Koreaanse Grand Prix. De Virgin-coureur heeft het idee dat hij niet beter kon dan dit. Hij finishte als achttiende.

“Dit was een goed weekend voor ons”, aldus de Duitser. “Onze strategie was goed en mijn auto was de hele race goed. Ik kon tot de laatste ronde voluit gaan en problemen uit het verleden speelden nu geen rol. De Pirelli’s waren heel goed en constant.”

“Halverwege hadden we een gevecht met de HRT’s, die opeens heel snel waren. Ik moest daardoor sneller en sneller gaan. Ik ben blij dat ik het maximale uit de auto heb gehaald. De pitstops verliepen goed dus ook wat dat betreft boeken we vooruitgang.”

Bij teamgenoot Jérôme d’Ambrosio verliep alles minder goed. Hij moest HRT-coureur Daniel Ricciardo voor zich dulden. “Geen fantastische race maar als je kijkt naar gisteren, en de regels dat je niet veel mag aanpassen aan je auto, denk ik dat het wel redelijk ging. We probeerden te herstellen wat we konden met de middelen die we hadden. Het ging stukken beter dan gister”, aldus de Belg, die gisteren alles behalve snelheid vond.