Timo Glock heeft aangegeven dat hij volgend jaar ‘absoluut’ weer voor het team van Marussia zal uitkomen en geeft daarbij tevens aan dat hij niet nadenkt over een vertrek.

In interview met het Duitse Motorsport-Total bevestigt Glock dat hij een contract met Marussia op zak heeft voor 2013 en ook volgend jaar ‘absoluut’ weer voor het Russisch-Engelse team zal rijden.

Spijt voor zijn keuze voor het nog altijd in opbouw zijnde team heeft hij namelijk niet, ook al had Glock eind 2009 ook de mogelijkheid om bij Renault (tegenwoordig Lotus, red.) te tekenen: “Je hebt er namelijk niets aan om terug te denken aan dat soort momenten en stil te staan bij wat er had kunnen gebeuren als je iets anders had besloten”, stelt hij.

“Ik weet bovendien waarom ik destijds voor dit team gekozen heb in plaats van voor Renault”, vervolgt Glock. “Ik weet nog precies waarom de keuze voor Marussia/Virgin op dat moment de juiste was, en als dezelfde situatie zich nog een keer zou voordoen, zou ik ook gewoon weer dezelfde keuze maken”, vertelt de Duitser, die daarbij refereert naar de onduidelijkheid die eind 2009 omtrent het voortbestaan van het team van Renault bestond.

Glock geeft verder ook nog min of meer aan dat hij niet open staat voor onderhandelingen met andere teams. “Als de telefoon gaat en er een andere teambaas aan de lijn hangt, dan neem ik heus wel op, maar dat doe ik sowieso altijd uit beleefdheid.”