Timo Glock beseft dat zijn botsing in de eerste bocht met Paul di Resta zijn schuld was. Hij vindt het jammer dat hij de race van de Schot daarmee had verpest.

“Ik startte slecht met die fout in de eerste bocht”, aldus Glock. “Ik remde, maar de boel blokkeerde. Daarom kon ik Di Resta niet ontwijken. Jammer genoeg beschadigde ik zijn auto en verpeste zijn race deels. Daarvoor bied ik mijn excuses aan: het was mijn fout.”

“Ik werd ervoor bestraft en moest naar binnen voor een nieuwe voorvleugel en om de auto te onderzoeken. Daarna was het zaak om te finishen. Ik dichtte het gat met de HRT en haalde hem in. Het team heeft goed werk verricht met de pitstops en over het algemeen ben ik blij met dit resultaat.”

Jérôme d’Ambrosio eindigde zijn thuisrace voor zijn Virgin-teamgenoot. “Ik ben blij met mijn race en was erg tevreden over de balans in de auto. De start was lastig omdat er veel vuil op de baan lag. Uiteindelijk had ik een nette race, maar moest ik wel in de slotfase brandstof besparen. Dat was voor mij de eerste keer en ik moest me daar aan aanpassen. Weer ervaring opgedaan.”

“Ik ben blij hoe mijn eerste thuisrace verliep. Er waren veel incidenten maar ik wist ze te ontwijken. Dit is een goede manier om de tweede helft van het seizoen te beginnen.”