Narain Karthikeyan – die sinds de Grote Prijs van Engeland vervangen is door Daniel Ricciardo – is er zeker van dat hij tijdens zijn thuisrace in India weer aan de start zal staan voor HRT.

Karthikeyan heeft inmiddels al drie races moeten toekijken en zal dat ook tijdens de komende vijf nog moeten doen, maar daarna, als de Formule 1 India voor het eerst aandoet, is hij er naar eigen zeggen weer bij: “Het is altijd mijn droom geweest om voor de ogen van mijn thuispubliek te rijden, en die droom gaat dit jaar werkelijkheid worden”, zegt hij tegen ESPNF1.

Of Karthikeyan op de grid in India gezelschap krijgt van zijn landgenoot en collega-coureur Karun Chandhok is nog niet duidelijk. Chandhok is testrijder voor Lotus en heeft dit jaar aan één race – de Grand Prix van Duitsland – mogen deelnemen voor dat team, maar Chandhok zelf weet nog niet of hij ook in India weer mag rijden.

“Mijn racedeelname in Duitsland was, zoals ik al eerder heb aangegeven, een one-off“, legt Chandhok uit. “Het team was echter wel tevreden met hoe ik het toen heb gedaan, dus we moeten maar afwachten wat er verder nog gebeurt”, houdt hij de deur naar een optreden voor zijn thuispubliek toch nog op een kier.