De Kerstdagen staan weer voor de deur en daarmee ook de tijd voor pakjes onder de boom. Voor wie nog iets leuks zoekt voor de Formule 1-fan in zijn of haar leven, doen we hier een paar leuke suggesties uit onze shop.

F1 review 2013F1 Review 2013
Beleef seizoen 2013 nog een keer, in 220 minuten op DVD of Blu-Ray. De officiële (Engelstalige) terugblik op het afgelopen seizoen is hét ideale cadeau om een koude kerstavond met een flinke dosis spanning en spektakel op te warmen, maar past ook ideaal tussen de reeks aan jaaroverzichten op TV door.

Fernando’s FerrariFerrari Alonso 2013
“Ik heb liever een Red Bull”, mopperde Fernando Alonso halverwege het seizoen, maar zeg nou zelf: de Ferrari F138 waarmee Alonso het afgelopen jaar moest doen is toch een geweldige bolide om te zien? Het HotWheels 1:18 model van de auto is dat in ieder geval, en misstaat dan ook in geen enkele collectie.

Michel Vaillant – VoltVaillant Voltage
Leuk voor de kids, maar ook voor de ouders: nummer twee uit de nieuw leven ingeblazen Michel Vaillant-reeks. De snelste stripheld ooit zit in dit nummer, na zijn turbulente avonturen in het WTCC uit deel 1, een schorsing uit, maar vult de leemte met de nieuwe uitdaging om op de zoutvlakten van het Amerikaanse Utah het snelheidsrecord met een elektrische auto te verbrijzelen. Daarnaast spelen er ook nog allerhande persoonlijke- en familiezaken mee voor Michel. Uitgegeven in hardcover, 56 pagina’s. Nederlandstalig.

1991 Ayrton Senna MonacoMcLaren Honda Senna

In de McLaren – Honda MP 4-6 won Ayrton Senna in 1991 de Grand Prix van Monaco. Het was zijn vierde zege op rij aan het begin van het seizoen, waarmee hij hard op weg was naar zijn derde en uiteindelijk laatste wereldtitel. De combinatie van Senna, McLaren en Honda is vandaag de dag nog legendarisch, net zoals de zo kenmerkende rood met witte kleurstelling die daarbij hoort. Het 1:43 model van True Scale Miniature is dan ook een schitterende replica van de laatste kampioensbolide van deze legende.

2014 F1 kalender

F1 Kalender 2014

Wil je in 2014 geen race of andere (minder) belangrijke zaken als verjaardagen en jubilea  meer missen? De oplossing is simpel: koop de Best of F1 kalender, leg de Grand Prix-kalender ernaast, teken de races in op de juiste data en voeg eventueel ook die trouw- en geboortedagen nog toe, en voilà. De kalender meet 39 bij 30,2 centimeter en heeft voor elke maand een mooie, nieuwe plaat uit seizoen 2013.

Audi 2013 Le Mans winner

Audi R18

De Audi R18 E-Tron Quattro #2 is de auto waarmee Allan McNish, Loïc Duval en Mister Le Mans Tom Kristensen Audi’s twaalfde en Kristensens negende 24 Uur van Le Mans wonnen. Een nu al legendarische auto, die een evenzeer geweldig schaalmodel verdient en ook heeft gekregen in dit 1:43 model van Spark Models. Een must-have voor de verzamelaar met een oogje voor succesvolle, iconische én – en dat is ook niet onbelangrijk – mooie endurance-bolides.

Formule 1 jaaroverzicht 2013F1 Jaarboek
Ideaal leesvoer voor in de Kerstvakantie! Het Formule 1 jaaroverzicht 2013 blikt in 160 pagina’s in tekst en beeld terug op de negentien Grands Prix van 2013, terwijl ook op de prestaties van de individuele teams én het seizoen van onze eigen Giedo van der Garde wordt teruggekeken. Abonnees hebben hem natuurlijk al in de bus gekregen, maar voor wie hem nog niet heeft of graag cadeau wil geven is dit een uitermate geschikt cadeau voor onder de boom.

NB: Druk op de kopjes om de links naar de artikelen in de shop te volgen. Zie informatie in de shop voor prijzen en actuele uitleverdata.