Formule1.nl geeft weer mooie prijzen weg. Vul het deelnameformulier in en maak kans op het prachtige boek Jacky Ickx, met de toonaangevende momenten uit zijn rijke carrière in tekst en beeld.

De carrière van Jacky Ickx is één van de rijkste in de historie van de autosport. Hij was actief in de Formule 1, in langeafstandsraces en woestijnrally’s, en in alle categorieën schreef hij geschiedenis.

Ickx werd twee keer vice-wereldkampioen in de Formule 1, won acht Grands Prix, was zes keer winnaar van de 24 Uur van Le Mans, werd twee keer wereldkampioen Endurance en boekte overwinningen in Parijs-Dakar en het Amerikaanse Can Am-kampioenschap.

Zijn uitzonderlijke en lange carrière wordt levendig beschreven en verbeeld in het boek Jacky Ickx. Pierre van Vliet brengt 24 momenten in herinnering die bepalend waren voor zijn loopbaan, geïllustreerd met veelal nooit eerder gepubliceerde beelden.

Formule 1 mag in samenwerking met uitgeverij De Bezige Bij vijftien exemplaren van Jacky Ickx weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op dit unieke boek.

Wil je niet zo lang wachten of behoor je niet tot de gelukkigen? Bestel het boek dan in de Formule 1-webshop: shop.formule1.nl. Tot 1 augustus geldt de introductieprijs van € 39,90 (daarna € 45).