*

‘Manor moet binnen een week een koper vinden’

Daan de Geus

Daan de Geus

13 januari 2017 08:40

‘Manor moet binnen een week een koper vinden’
Racepictures

20 januari. Dat is de, ogenschijnlijk letterlijke, deadline voor het team van Manor. Is tegen die tijd geen nieuwe koper gevonden, dan is het naar verluidt gedaan.

Dat bericht onder meer Autosport.com, dat meldt dat Manor in principe op 26 maart in Melbourne aan de start zou kunnen staan voor de eerste race van 2017, zolang maar voor volgende week vrijdag een koper wordt gevonden.

De 2017-auto van het team zou gereed zijn om in productie te gaan, maar aangezien Manors operationele tak – Just Racing Services – onder curatele staat, mogen er geen onderdelen geproduceerd worden of uitgaven worden gedaan.

De deadline voor het nieuw leven inblazen van het team, zo zou een bron van binnen de renstal hebben aangeven, is daarbij dus 20 januari. Lukt het niet voor die tijd een investeerder te vinden, dan is het gedaan.

Eerdere onderhandelingen met mogelijke investeerders, waaronder met een consortium met de Amerikaan Tavo Hellmund aan het hoofd en met een Aziatische investeerdersgroep, zijn eind 2016 op niets uitgelopen.

Lees meer over

Manor

Gerelateerd