Het Formule 1-team van Marussia is druk bezig met het werven van extra personeel. In samenwerking met Monsterboard zijn veel posities al ingevuld, maar het team zoekt nog een partnership manager.

“We zoeken wereldwijd naar iemand met een sterk commercieel bewustzijn en een goed begrip van de Formule 1”, verklaart Katie Allen, de chef van de human resource-afdeling van Marussia F1. “De geschikte kandidaat is een expert op het gebied van relatiemanagement en heeft een passie om te winnen.”

De partnership manager reist af naar de Grands Prix om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt en staat een team bij dat graag wil groeien. “Dit is geen doodgewone kantoorbaan”, zegt Allen. “Het is een unieke kans om een carrière op te bouwen in de Formule 1. Wie deze baan ook gaat vervullen: hij of zij zal in het hart van alle actie zijn. En wordt betrokken bij het vinden van sponsoren en het bouwen van nieuwe zakelijke relaties.”

Ook in de race-afdeling zijn nog een aantal vacatures. Marussia zoekt bijvoorbeeld ontwerpers, monteurs en elektrotechnici. Klik hier voor de vacatures van Marussia. Formule 1-lezer Marjolein Prent was een weekend Social Media Reporter bij Marussia. Bekijk haar belevenissen op deze pagina