Felipe Massa kan berichten dat hij in onmin leeft met teamgenoot Fernando Alonso niet plaatsen. De Braziliaan zegt helemaal geen problemen te hebben met zijn nieuwe collega. “Ik lach er maar om.”Al sinds bekend werd dat Alonso in 2010 voor Ferrari rijdt, wordt er getwijfeld aan de manier waarop beiden met elkaar omgaan. Het is dan ook niet voor het eerst dat verhalen van deze strekking ontkend worden.

“Als ik weer zo’n artikel lees, kan ik er eigenlijk alleen maar om lachen. Iets anders zit er niet op, want het verhaal is compleet verzonnen”, aldus Massa in gesprek met La Nueva España. “Er is niks aan de hand.”

Massa stelt zelfs positief verrast te zijn door Alonso. “De sfeer binnen het team is prima en ik zou niet weten waarom we ruzie met elkaar moeten hebben. Bovendien, Ferrari zou nooit toestaan dat zijn coureurs met elkaar bekvechten.”

“Alonso is slim en ook wat bedachtzaam, maar hij staat met beide benen op de grond. Hij weet wat er voor nodig is om goed samen te werken en vindt snel zijn plek binnen het team.”

KVN