Felipe Nasr heeft zijn bolide in tiende positie over de streep gebracht, hetgeen het team één wk-puntje oplevert. Marcus Ericsson volgde in zijn spoor op P11.

Felipe Nasr is blij met dat ene puntje, aangezien hij het niet had voorzien: “Het was een pittige race voor ons. We zaten op een tweestopstrategie en wisten dat het moeilijk zou worden om punten te scoren.”

“Het ging echter heel goed. Na de eerste pitstop lag ik in de top tien, maar na de tweede safety car-periode duurde het lang voordat ik de voorbanden weer op temperatuur kreeg. Ik verloor veel tijd wachtend op het moment dat de banden weer in orde waren. Ik ben desondanks blij voor mezelf en het team dat we Singapore in ieder geval met één punt op zak achter ons kunnen laten.”

Ericsson
Teamgenoot Marcus Ericsson is vooral teleurgesteld over het resultaat van zijn race. De enige voldoening haalt de Zweed uit zijn start: “Die was heel goed, evenals mijn eerste ronde. Daarna probeerde ik de druk op te voeren bij Felipe Nasr, maar inhalen is bepaald niet eenvoudig hier in Singapore.”

“Na de eerste pitstop vergaten we helaas de pitstop-instellingen uit te schakelen, waardoor ik de eerste de beste bocht naderde met een rembalans die bedoeld was voor een pitstop. Ik blokkeerde de achterkant hevig. Dat was een ongelukkig momentje. Daarna reed ik een naar mijn idee prima tempo. Het is fijn dat Felipe een punt heeft gescoord, maar ik baal een beetje.”