Tamara Ecclestone, dochter van F1-supremo Bernie, maakt in het meinummer van Playboy, dat nu in de winkel ligt, duidelijk dat ze niet te beroerd is om haar handen uit de mouwen te steken, en nog wat andere kledingstukken van zich af te werpen.

Al hoefde ze de fotoshoot natuurlijk niet voor het geld te doen. Ze wilde de lezers van Playboy gewoon graag een plezier doen. “Ik heb geen problemen met naakt zijn.” Geef haar eens ongelijk. 

De dochters van Ecclestone komen geregeld in opspraak vanwege hun extravagante uitgaven. In nog geen tien jaar tijd zouden ze er een slordige 3,3 miljard euro doorheen hebben gejaagd. Zo kocht Petra Ecclestone de villa van Aaron Spelling in Los Angeles voor een slordige 85 miljoen dollar en kostte haar bruiloft alles bij elkaar zo’n 18 miljoen dollar. Tamara kan er zelf ook wat van. Alleen haar badkuip is al 1,5 miljoen dollar waard. Haar schoenencollectie wordt geschat op 175.000 dollar.

Maar hoewel Bernie zich wel eens openlijk heeft afgevraagd of dat allemaal nu wel nodig is, heeft hij de platinum creditcards van zijn dochters nog niet afgepakt. Toch ziet Tamara zichzelf niet als decadente jetsetter en is ze juist gedreven om zelf succes te boeken met haar eigen bedrijfjes, die dan wel gericht zijn op lifestyle. 

Bestel de Playboy met Tamara Ecclestone, en nog veel meer interessante interviews, op http://www.playboy.nl/nabestellen