We zijn weer op de Oostenrijkse Red Bull Ring en maken ons klaar voor race nummer twee in deze triple-header, na Barcelona en voor Silverstone. Bekijk hieronder hoe laat de race van start gaat vandaag.

Vorig jaar won Max Verstappen voor de vierde keer de GP van Oostenrijk. De Nederlander heeft inmiddels vijf overwinningen op de Red Bull Ring behaald (inclusief de GP van Stiermarken 2021) en is daarmee de coureur met de meeste zeges op dit circuit. Zal hij dit jaar opnieuw de overwinning pakken? Of zal Lando Norris zijn tweede overwinning behalen?

Lees alles over de GP van Oostenrijk: van historie tot afgelopen winnaars en meer!

De Grand Prix van Oostenrijk is ook het derde weekend op de kalender met een sprintrace. In het nieuwe format zijn de sessies iets aangepast. De coureurs hebben dus maar één vrije training voordat de wedstrijd losbarst. De vrijdag sluiten we af met de sprint kwalificatie, voorheen was dit de kwalificatie voor de race. Bekijk de volledige planning (inclusief tijden) van het raceweekend hieronder.

Hoe laat begint de GP van Oostenrijk 2024?

Zondag 30 juni

15:00 – 17:00 uur             race


De nieuwste editie van FORMULE 1 Magazine ligt NU in de winkel, maar is ook digitaal te bestellen (met gratis bezorging in heel Nederland!)