Jean-Éric Vergne denkt dat zijn team Toro Rosso sterk kan zijn in de Grand Prix van Zuid-Korea en de races daarna, zodat het 2013 op een mooie manier kan afsluiten.

In Singapore deed Toro Rosso het in Vergne’s ogen niet goed, maar de Fransman heeft toch hoop geput uit het raceweekend op het stratencircuit, zo schrijft hij in zijn blog op de Toro Rosso-site. “We wisten van tevoren dat we het Marina Bay Street Circuit ons niet heel goed zou liggen en die aanname bleek correct, maar ondanks dat waren we verrassend genoeg toch nog redelijk snel.”

Volgens Vergne komt dat omdat het team haar werk uitstekend deed: “Ze hebben de auto geweldig afgesteld voor de omstandigheden in Singapore en we presteerden dus toch best goed. Dat de race desondanks niet best was, komt omdat we met enkele technische problemen te maken kregen.”

“Ik heb er door het uitstekende werk van het team en de verrassende snelheid in Singapore dan ook vertrouwen in dat we sterk kunnen zijn in Zuid-Korea, terwijl we daarna ook nog naar een aantal andere circuits gaan die beter bij onze auto zouden moeten passen.”