Tom Coronel heeft een lastig weekend achter de rug op de Hungaroring. De Nederlander had problemen met zijn auto, kwam niet tot scoren en beleefde zo ook weinig plezier aan het bezoek van het WTCR aan Hongarije.

Coronel was twaalfde in de kwalificatie voor de eerste race en begon met goede moed aan de wedstrijd, maar een technisch probleem betekende na twee rondjes al einde wedstrijd voor de Nederlander in zijn Honda Civic van Boutsen Ginion Racing.

De kwalificatie op zondag verliep vervolgens dramatisch, met weer technische problemen voor Coronel en P20 als gevolg. De problemen hielden ook aan. In race twee kwam hij daardoor als negentiende over de streep, in race drie haalde hij wederom de finish niet.

“We konden het probleem niet vinden, de auto had de snelheid gewoon niet. Iedereen kwam er makkelijk langs. Een nutteloze race. Dit was niet leuk”, vat hij zijn weekend samen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Foto en video’s: Tom Coronel.