Timo Glock kijkt tevreden terug op de Grand Prix van Abu Dhabi. De Duitser was blij met zijn race en is tevreden over Virgin.

“Dit was best een aardige race”, zei hij na afloop. “Ik startte goed en reed een poosje voor auto’s die eigenlijk sneller waren. Uiteindelijk haalden zij mij in. Ik reed mijn eigen race en mijn ingenieur hield mij op de hoogte van de coureurs achter mij. Het was redelijk eenvoudig om mijn voorsprong te behouden.”

“Na de tweede pitstop ging Ricciardo harder rijden maar toch bleef ik voor hem. Tegelijkertijd lette ik goed op mijn achterbanden. Ik heb het beste uit de auto geperst terwijl dat lastig was omdat het laatste setje harde banden een lastige combinatie was met de vele blauwe vlaggen.”

Jérôme d’Ambrosio viel uit met een remprobleem. “Zo jammer!”, erkende de Belg na afloop. “Ik had een goede start en vocht fel met de HRT’s. Vervolgens kreeg ik een remprobleem en dat betekende het einde van mijn race. We blijven hard werken en zijn gemotiveerd voor de seizoensfinale in Brazilië.”