*

Voorbereiding Verstappen valt in het water

Redactie

Redactie

23 oktober 2015 23:21

Voorbereiding Verstappen valt in het water
Racepictures

Max Verstappen schuwt de regen niet, maar het noodweer dat ervoor zorgde dat de tweede training moest worden geschrapt, was toch wat te veel van het goede. De paar ronden die hij wel kon rijden in de ochtend stemmen hem tevreden.

Verstappen noteerde in de ochtendsessie de zevende tijd. “In de eerste vrije training hebben we de banden een beetje gespaard”, verklaart hij tegenover Verstappen.nl. “We hadden verwacht dat het tijdens de tweede vrije training droger zou zijn, maar helaas was dit niet het geval. De auto was goed in de regen, dus daar kunnen we blij mee zijn. Er zijn wel een paar dingen die beter kunnen, maar dat heb je altijd.” 

“Dat deze dag zo is verlopen, is niet ideaal”, vervolgt Verstappen. “Het is nog steeds een baan die redelijk nieuw voor me is. Vorig jaar reed ik hier alleen de eerste vrije training. Toen reed ik niet met de zachte banden, waardoor je nog het nodige te leren hebt. Ik weet nog niet genoeg over de baan. Maar het is zoals het is, ik kan het niet veranderen. De situatie is een beetje vergelijkbaar met Rusland.”

Lees meer over

Toro Rosso Verstappen