De eerste dag van de Grand Prix van Monaco verliep vrijwel vlekkeloos. Onder ideale weersomstandigheden werden de eerste twee trainingssessies afgewerkt. Blijf het goede weer aanhouden?

Voor komend werd de afgelopen dagen een kleine kans op regen voorspeld, maar de laatste voorspellingen laten een wat gunstiger beeld zien.

Zaterdag 27 mei

Op zaterdag is er vrijwel geen wolkje aan de lucht. Zag het er eerder nog uit dat er een spatje regen zou kunnen vallen, die kans is vrijwel helemaal verdwenen. De temperatuur loopt tegen de middag op naar 26 graden en er staat een licht briesje in de haven van Monte Carlo.

Zondag 28 mei

Race day! Op zondag zien we wat meer bewolking en het is misschien handig om een paraplu of poncho mee te nemen. De temperatuur blijft met 24 graden iets achter bij de zaterdag, er is 20 procent kans op een regenbui. Mocht die bui er komen dan zal dat in de middag zijn, tijdens de race.

Monaco-preview: Hoe Giedo van der Garde zijn teamgenoot ’s nachts wakker hield

De nieuwste editie van FORMULE 1 Magazine ligt weer in de winkel, met daarin alles over de door Max Verstappen gewonnen GP van Miami. In deze uitgave natuurlijk ook weer volop boeiende verhalen, interessante reportages, achtergronden en interviews. Met onder meer:

  • Max Verstappen: balen in Bakoe, meesterlijk in Miami
  • Reportage: Ernest Knoors wekt Arrows uit ’85 tot leven
  • Interview: Pierre Hamelin: de souffleur van Nyck de Vries
  • Reportage: hoe Haas meelift op Amerikaanse F1-gekte
  • Columns Rengers van der Zande & Amber Brantsen
  • Gallery: de allermooiste beelden van Peter van Egmond

Gratis verzending in Nederland!