De titelstrijd ligt nu weer open. Wie wordt er volgens jou kampioen?

Lees van onder naar boven…


Van: Christijan

Verzonden: maandag 8 oktober 9.23

Aan: [email protected]

Onderwerp: RE: kampioen

Als Hamilton gewoon z’n kop erbij houdt, dan wordt hij gewoon wereldkampioen. Want ook al kwalificeert hij zich slecht, dan nog start hij als vierde, zo goed zijn de McLaren’s en Ferrari’s momenteel. Maar ja, hij moet natuurlijk wel de finish halen.


Van: [email protected]

Verzonden: zondag 7 oktober 16.47

Aan: Christijan

Onderwerp: kampioen

De titelstrijd ligt nu weer open. Wie wordt er volgens jou kampioen?


Van: Christijan

Verzonden: zondag 7 oktober 12.32

Aan: [email protected]

Onderwerp: RE regen

Ja, het was spannend. Met een opdrogende baan heb je altijd de mooiste races. Het is altijd een kwestie van risico’s nemen. Wie durft het eerst op slicks te rijden. Jammer van Lewis, maar met die kapotte band had hij gewoon geen grip. Hij kon er dus niets aan doen.


Van: [email protected]

Verzonden: zondag 7 oktober 10.08

Aan: Christijan

Onderwerp: regen

Jammer, wij houden er juist wel van als oud-teamgenoten een boekje over elkaar open doen… Maar we begrijpen je standpunt. Iets anders: ook zo genoten van de race in China?


Van: Christijan

Verzonden: zaterdag 6 oktober 14.44

Aan: [email protected]

Onderwerp: RE: sutil

Dat bedoel ik nou, dat iedereen maar commentaar op elkaar levert. En de journalisten schrijven het ook zonder nadenken op. Verder wil ik er inhoudelijk niet op reageren, dat vind ik niet professioneel.


Van: [email protected]

Verzonden: zaterdag 6 oktober 13.29

Aan: Christijan

Onderwerp: Sutil

Heb je toevallig gelezen wat Adrian Sutil in het Algemeen Dagblad heeft gezegd over jou? Dat waren nogal pittige uitspraken: zo beweert hij dat jij kansloos zou zijn geweest tegen hem.


Van: Christijan

Verzonden: vrijdag 5 oktober 08.48

Aan: [email protected]

Onderwerp: RE: YouTube

Ze moeten eens stoppen met zeuren. Ik word er zo moedeloos van. Tegenwoordig wordt geen coureur meer met rust gelaten. Er wordt te veel geschreven en die overvloed is killing. Je krijgt dan alleen maar van die rare verhalen, zoals Webber die Hamilton beschuldigt van roekeloos rijgedrag. Wat een onzin. Het voordeel dat je hebt als je de race leidt, is dat je het tempo mag bepalen. En dat Vettel ligt te slapen, is dan het probleem van Webber. Wat dat betreft is het jammer dat Michael Schumacher er niet meer bij is. Die was echt een sportman pur sang. Vorig jaar knalden wij in de opwarmronde op elkaar. Hij bood zijn excuses aan en verder hoorde je hem er niet over. Zo hoort het en daar kunnen nog veel coureurs een voorbeeld aan nemen.


Van: [email protected]

Verzonden: donderdag 4 oktober 16.17

Aan: Christijan

Onderwerp: YouTube

Op YouTube circuleert een filmpje waarop te zien is dat Lewis Hamilton tijdens de race in Japan nogal roekeloos achter de safetycar zou hebben gereden. De FIA heeft inmiddels een onderzoek gestart. Wat vind jij ervan?