Komende dinsdag en woensdag werkt de Formule 1 een tussentijdse test af op de Oostenrijkse Red Bull Ring. Max Verstappen rijdt op dinsdag voor zijn team Toro Rosso, maar wie testen er nog meer?

Een opvallende naam op de deelnemerslijst is die van DTM-coureur Marco Wittmann. De Duitser stapt op woensdag in bij Verstappens team Toro Rosso, een verlaat cadeau van zijn werkgever BMW voor het winnen van de DTM-titel in 2014.

Een andere DTM-coureur die aan de bak mag, is Pascal Wehrlein, al is dat voor hem niet de eerste keer. De beschermeling van Mercedes rijdt op woensdag voor het kampioenschapsteam en zal daarvoor op dinsdag kilometers maken voor Mercedes-klant Force India.

Bij Force India keert op woensdag ook een andere Mercedes-protegé terug, te weten Esteban Ocon, de Formule 3-kampioen van 2014 die racen in de GP3 dit jaar combineert met testwerkzaamheden voor de DTM-stal van Mercedes.

Bij McLaren zien we ondertussen Stoffel Vandoorne terug. De Belg die momenteel de GP2 domineert, werkte in 2014 al een aantal tests voor het team uit Woking af, maar maakt dinsdag zijn eerste testkilometers van dit jaar achter het stuur van de McLaren MP4-30.

Ferrari zal haar Driver Academy-lid Antonio Fuoco ondertussen laten rijden tijdens de test, terwijl Susie Wolff weer eens instapt bij Williams, Pierre Gasly terugkeert bij Red Bull en het team van Manor wederom verstek laat gaan. De volledige line-up voor de test, is als volgt:

Team                    Dinsdag                        Woensdag                  
Mercedes Nico Rosberg Pascal Wehrlein
Ferrari Antonio Fuoco Esteban Gutiérrez
Williams Susie Wolff Valtteri Bottas
Red Bull Daniel Ricciardo Pierre Gasly
Force India Pascal Wehrlein Esteban Ocon
Lotus Romain Grosjean Jolyon Palmer
Sauber Raffaele Marciello Felipe Nasr
Toro Rosso Max Verstappen Marco Wittmann
McLaren Stoffel Vandoorne Fernando Alonso