*

Wolff stuurde team persoonlijk bericht na GP Steiermark: ‘Bedankt voor dit speciale moment’

Laurens Stade

Laurens Stade

4 augustus 2020 19:34

Wolff stuurde team persoonlijk bericht na GP Steiermark: ‘Bedankt voor dit speciale moment’
Motorsport Images

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft zijn team na afloop van de Grand Prix van Steiermark, waarin het team een 1-2 scoorde, een speciaal mailtje gestuurd, waarin hij herinneringen deelt aan zijn ritjes tussen Wenen en Spielberg en het team bedankt voor haar bijdragen.

“Beste allemaal”, zo begint Wolff zijn mail dat intern verstuurd is naar het Mercedes-personeel. “26 jaar geleden, toen ik als instructeur werkte op de oude Österreichring (de huidige Red Bull Ring) reisde ik wel minstens honderd keer 200 kilometer tussen Wenen en Spielberg. Ik was een jongen van rond de twintig, die zijn droom beleefde en hoopte om ooit een coureur te worden.”

“Ik heb genoten van elke reis, hoewel ik soms maar amper het geld had om de brandstof te betalen”, erkent de Oostenrijker. “Vandaag reed ik op dezelfde snelweg van Spielberg naar Wenen, met dezelfde vreugde maar ook met enorme tevredenheid en trots. Ik ben jullie allemaal dankbaar voor de bijdragen die jullie hebben geleverd, voor het maken van dit team tot wat het nu is en mij dit speciale moment hebben gegeven”, zo sluit hij zijn persoonlijke brief af.

Bij de Grand Prix van Steiermark domineerde Mercedes, met een zege voor Lewis Hamilton gevolgd door teamgenoot Valtteri Bottas. Hoewel dit al twee races geleden is, heeft Mercedes deze speciale en persoonlijke mail vandaag pas naar buiten gebracht.

Foto: Motorsport Images

Lees meer over

Mercedes Wolff