Toto Wolff heeft na een paar weken van radiostilte weer eens van zich laten horen op Twitter. De Oostenrijkse teambaas van Mercedes wenst iedereen een prachtig oud en nieuw en een mooi 2022.

De afgelopen weken moeten niet de prettigste zijn geweest voor Mercedes. Weliswaar won het team uit Brackley de achtste constructeurstitel op rij, maar Lewis Hamilton verloor in de allerlaatste ronde van de allerlaatste race de wereldtitel bij de coureurs aan Max Verstappen. Dat verlies en vooral de manier waarop heeft diepe sporen achtergelaten bij Hamilton en de Duits-Engelse stal.

Lees ook: Radiostilte Hamilton houdt aan

Waar de Engelsman zich de laatste weken even lijkt te hebben losgerukt van de sociale platforms, daar is teambaas Wolff inmiddels voldoende hersteld om een nieuwjaarsboodschap in te spreken en te delen. In het 18 seconden durende filmpje reflecteert Wolff op het voorbije seizoen en hij kijkt ook vast vooruit op het komende jaar.

Lees ook: Mercedes in 2022 terug naar zilveren kleurstelling?

“Hallo allemaal, het zit erop. 2021 zit erop. Er waren wat hoogtepunten, er waren wat dieptepunten. Er was glorie en drama, maar uiteindelijk is dat hoe het voelt om te leven”, blikt Wolff nog eenmaal terug op het bewogen jaar. Vervolgens wenst hij iedereen het allerbeste voor 2022: “Ik wens jullie een prachtige jaarwisseling en een gelukkig 2022. Voorwaarts en opwaarts!”

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bestel het dubbeldikke kampioensnummer én het jaaroverzicht van FORMULE 1 Magazine hier en krijg deze gratis thuisbezorgd. Het jaaroverzicht en het kampioensnummer zijn ook los te bestellen.