Virgin Racing moet aan de bak. In de tweede training eindigde het team stijf onderaan. Jérôme d’Ambrosio bevestigt dat hij niet het maximale uit zijn wagen kon halen.

Toch is de Belg blij met het resultaat van vandaag. Hij reed 55 ronden. “Ik ben blij met het resultaat van vandaag”, aldus d’Ambrosio. “Het is jammer dat we door een paar problemen werden beperkt in onze snelheid. Ik kon niet het maximale uit mijn zachte banden halen. Hopelijk hebben we morgen meer geluk en staan we weer waar we horen te staan.”

Timo Glock had een veel probleemvollere dag. In de ochtend had hij een mechanisch probleem en ’s middags werd hij gehinderd door problemen met zijn Cosworth. “Dit was geen goede dag. Dankzij technische problemen waren we niet zo productief als gehoopt. In de eerste sessie had ik een probleem aan de achterkant, waardoor ik niet veel ronden kon rijden.”

“In de tweede training had ik een motorprobleem, dus kon ik maar twaalf ronden rijden. Ik ben niet toegekomen aan het afstellen van de auto. Dat is heel frustrerend.”