Jérôme D’Ambrosio moest de eer hoog houden voor Virgin, nadat de versnellingsbak van Timo Glock het al begaf op weg naar de grid.

“Volgens mij heb ik het goed gedaan”, zegt de bescheiden Belg. “In het begin had ik een leuk gevecht, maar daarna moest ik de Lotussen laten gaan. Omdat ik sneller was dan de HRT’s reed ik het grootste deel van de race in mijn eentje. Ik ben tevreden over hoe het weekend is gegaan en hoop dat we in Spanje nog een stap vooruit kunnen zetten.”

Ook Timo Glock is ervan overtuigd dat het de goede kant op gaat met Virgin, al had hij daar vandaag weinig aan. “Het was een erg korte race voor mij”, aldus de Duitser. “Op weg naar de grid verloor ik de vijfde versnelling. Het team heeft zijn uiterste best gedaan om me alsnog de baan op te krijgen, maar het mocht niet baten. Erg frustrerend.”

“Maar ik denk dat we dit weekend progressie hebben geboekt”, vervolgt Glock. “We hebben nog veel werk voor de boeg, maar iedereen is toegewijd om verder vooruit te komen. Hopelijk kunnen we in Spanje beschikken over de nieuwe vloer en uitlaat. Dat moet weer een beetje helpen.”