Nyck de Vries heeft na de eerste ook de tweede testdag in de Formule 2 als snelste afgesloten. Op het Circuito de Jerez was hij de Italiaan Luca Ghiotto net te snel af.

0.022 seconde was aan het eind van de dag het verschil tussen de snelste tijd van De Vries (1:24.723) en die van Ghiotto. Voor de ART-coureur was het daarmee de tweede keer op rij dat hij de snelste was. Ghiotto finishte op zijn beurt nipt voor de Chinees Guanyu Zhou, zijn teamgenoot bij UNI-Virtuosi Racing.

Lees ook: F2: De Vries bovenaan op eerste testdag in Jerez

De coureurs uit de top drie reden hun snelste tijden in de ochtendsessie. In de middag werden deze niet meer verbeterd. Op het lijstje met tijden van na de lunch vinden we de naam van De Vries pas op de veertiende plek terug, maar de Nederlander voegde in de middag wel vijftig ronden toe aan zijn totaal.

Richard Verschoor, uitkomend voor het Nederlandse MP Motorsport, eindigde beide sessies in de top tien. In de ochtend reed hij de tiende tijd, in de middag de zevende. De Fransman Dorian Boccolacci was in de middag het snelst, al kwam zijn snelste tijd van 1:25.493 niet in de buurt van die van De Vries uit de ochtend.

Lees ook: Nyck de Vries: ‘Ik dé F2-favoriet in 2019? Ik heb wel geleerd niet op dingen vooruit te lopen’