De FIA heeft de officële inschrijflijst voor het seizoen 2014 gepubliceerd. Daarop staan de nieuwe, persoonsgebonden startnummers die de coureurs toegewezen hebben gekregen.

Alle coureurs mochten drie voorkeuren opgeven. De hoogst geklasseerde coureur heeft voorrang gekregen bij keuze voor gelijke nummers. Sebastian Vettel heeft ervoor gekozen gebruik te maken van het startnummer 1 als regerend kampioen. Als persoonlijk startnummer heeft hij 5 gekozen. Opvallend is dat Maldonado voor nummer 13 heeft gekozen. In Zuid-Amerika wordt dat nummer echter niet als ongeluksgetal gezien, maar nummer 17.

Het is voor het eerst sinds 1976 dat het nummer 13 weer gebruikt gaat worden in de Formule 1. Toen probeerde Divina Galica er zich tevergeefs mee te kwalificeren. In 1963 reed de Mexicaan Moises Solano zijn thuisrace met het nummer. Daarvoor werd het alleen in de jaren twintig nog gebruikt, maar werd na enkele fatale ongelukken het lot niet meer getart. 

Aangezien Caterham nog geen coureurs heeft bekendgemaakt, zijn daar de nummers ook nog niet van bekend. Mocht Giedo van der Garde blijven, zal hij in ieder geval niet meer met nummer 21 rijden, aangezien Esteban Gutiérrez die heeft bemachtigd.  Bij Marussia staat Max Chilton op de lijst. Hij heeft nog geen nummer toegewezen gekregen. Het is ook nog niet helemaal zeker dat hij voor Marussia zal rijden. Teams kunnen de inschrijving nog wijzigen. 

De volledige lijst

Red Bull
1 Sebastian Vettel
3 Daniel Ricciardo

Mercedes
44 Lewis Hamilton
6 Nico Rosberg

Ferrari
14 Fernando Alonso
7 Kimi Räikkönen

Lotus
8 Romain Grosjean
13 Pastor Maldonado

McLaren
22 Jenson Button
20 Kevin Magnussen

Force India
27 Nico Hülkenberg
11 Sergio Pérez

Sauber
99 Adrian Sutil
21 Esteban Gutiérrez

Toro Rosso
25 Jean-Eric Vergne
26 Daniil Kvyat

Williams
19 Felipe Massa
77 Valtteri Bottas

Marussia
17 Jules Bianchi
Max Chilton (nog geen nummer bekend)

Caterham
nog geen coureurs bekend