In het laatste weekend van augustus vindt de Grand Prix van België plaats. Jouw kans om Max Verstappen live te aanschouwen. Formule 1 en Ticket+Travel hebben een speciaal VIP-arrangement voor je samengesteld.

Hubermont Hubermont

Je verblijft samen met andere Formule 1-liefhebbers in het luxe centrum Hubermont, dat speciaal door ons is afgehuurd. Het is gevestigd nabij La Roche-en-Ardenne, op minder dan een uur rijden van het circuit van Spa-Francorchamps.

Op vrijdag heb je de keuze om de vrije trainingen al te bezoeken. Vanaf 15 uur is je kamer beschikbaar. Rond 19:30 wordt er een luxe viergangendiner met bijpassend wijnarrangement geserveerd. Uiteraard heb je de gelegenheid om met de andere Formule 1-liefhebbers te praten over de komende Grand Prix.

Je verblijft in een tweepersoonskamer voorzien van aparte bedden, een badkamer met douche en internet. Hubermont beschikt over een eigen restaurant en bar.

De eigenaar van Hubermont is zelf een enthousiast autosportliefhebber. Op verzoek laat hij je graag genieten van een ritje in één van zijn Ferrari’s.

Ferrari A Ferrari B

Op zaterdag kun je na een uitgebreid ontbijt op een door jezelf gekozen tijdstip op weg naar het circuit. Je krijgt een luxe lunchpakket mee. Natuurlijk krijg je Gold-kaarten uitgereikt en ben je verzekerd van een tribuneplaats met een uitstekend uitzicht op de baan. Parkeren kun je op loopafstand met de meegeleverde parkeerkaart. Behalve de vrije training en kwalificatie van de Formule 1 vindt op zaterdag ook de eerste race van de GP2 plaats.

Op zaterdagavond dineren we weer uitgebreid in Hubermont. Aansluitend zal Koen Vergeer een lezing geven over de Formule 1, waarna er gelegenheid is om met de auteur verder te praten over de autosport in het algemeen en de Formule 1 in het bijzonder.

Koen Vergeer

Op zondagochtend vertrek je na het ontbijt richting het circuit voor de Grand Prix van België. Je wordt ook nu voorzien van een luxe lunchpakket. Na afloop van de Grand Prix kun je desgewenst rechtstreeks naar huis gaan. Het is ook mogelijk om een derde nacht bij te boeken in Hubermont. De kosten daarvan bedragen € 95,- per persoon, inclusief ontbijt.

Wij bieden je deze reis aan voor een totaalprijs van € 995,- per persoon. Ben je abonnee van Formule 1, dan betaal je slechts € 950,- per persoon.

Als je gebruik wil maken van een éénpersoonskamer, wordt er een toeslag berekend van € 190,- op het arrangement.

Familie?

Wil je er bijvoorbeeld een speciale vader-zoon belevenis van maken, dan kun je deze trip boeken voor slechts € 1.890,- voor twee personen. Ook hiervoor geldt bovendien de abonneekorting van € 45,- p.p.! Voorwaarde is dat je op hetzelfde adres woont.

Eau Rouge

3-daagse VIP-trip Grand Prix van België (21-23 augustus 2015)

Inclusief:
– 2 hotelovernachtingen in luxe accomodatie (o.b.v. tweepersoonskamer)
– diners met wijnarrangement op vrijdag en zaterdag
– ontbijt op zaterdag en zondag
– luxe lunchpakket op zaterdag en zondag
– een rit in een Ferrari
– Op zaterdagavond een lezing door Formule 1-fanaat en schrijver Koen Vergeer
– Gold-toegangskaart voor het hele weekend
– Parkeerkaart Francorchamps voor het hele weekend
– Verrassingspakket

Facultatief:
– Vervoer van en naar het circuit. Kosten per dag € 35 p.p.p.d.
– Toeslag éénpersoonskamer € 190,- per arrangement.
– Prijs extra overnachting zondag op maandag incl. ontbijt € 115,- p.p.

Boeken!, BESTEL deze geweldige VIP-Trip!