Felipe Massa geeft liever geen gevolg aan zijn discussie met Lewis Hamilton. De twee zijn het met elkaar oneens over voorvallen tijdens de race in Monaco. Massa blijft er wel bij dat Hamilton fout zit.

De Ferrari-coureur crashte uit de race kort nadat het gevecht met Hamilton zijn climax beleefde. De auto’s van beide rijders raakten elkaar daarbij en deze inleiding van zijn uitvalbeurt frustreerde de Braziliaan.

Massa vroeg zich naderhand af of Hamilton niet zwaarder kon worden bestraft dan met slechts een drive-through penalty, terwijl de McLaren-rijder niet begreep waarom zijn collega de schuld bij hem neerlegde.

“Ik heb mijn mening gegeven en gezegd wat ik vind. Lewis heeft me gebeld om sorry te zeggen. Het belangrijkste is dat Lewis beseft wat hij deed, dat is voor mij van belang”, aldus Massa, die vooruit wil kijken. “Met eeuwig analyseren schieten we ook niets op.”

“Ik kon de race niet finishen, scoorde geen punten en kan er nu niets meer aan veranderen. Ik hoop dat dit een les is voor Lewis waar hij in de toekomst iets aan heeft”, vervolgt hij. “Ik heb verder geen probleem met Lewis, afgezien van zijn actie in Monaco. Dat is het. Meer niet.”