De Grand Prix van Oostenrijk kan sinds de Formule 1-entree van Max Verstappen steevast op een Oranje-invasie rekenen. Over een kleine week zal dat niet anders zijn, met het Max Verstappen Village dat al is uitverkocht.

Het Max Verstappen Village is een nieuw en uniek initiatief van sportreisbureau SportStadion, dat duizenden fans een onderkomen rondom de Red Bull Ring biedt waar de Grote Prijs van Oostenrijk gehouden wordt. Het gaat in dit geval om 4500 fans die het Max Verstappen Village een paar dagen hun ’thuis’ mogen noemen, waarmee het helemaal is uitverkocht.

Het Max Verstappen Village verwelkomt deze 4500 fans van woensdag 27 juni tot en met maandag 2 juli en biedt behalve plaats voor je tent, camper of caravan ook een grote festivaltent die donderdag tot en met zondag dagelijks van 13:00 – 01:00 geopend is. Qua entertainment staan er (muziek)optredens en enkele verrassingen op het programma. Ook is er, onder meer, een lounge-gebied en catering.

Behalve het Max Verstappen Village zijn op de Red Bull Ring ook twee Max Verstappen tribunes, die plaats bieden aan in totaal 13.000 man. Ook deze zijn uitverkocht. De grote man, Max Verstappen, vindt het super. “Dat de Max Verstappen Village en tribunes zijn uitverkocht, en dat tijdens Red Bulls thuisrace, is top! Ik vind het altijd mooi zoveel fans bijeen te zien en hoop in Oostenrijk een mooi resultaat te behalen.”