Romain Grosjean zegt zijn dat zelfvertrouwen omhoog is gegaan na zijn recente reeks goede resultaten. De Lotus-coureur hoopt dan ook het seizoen net zo goed te kunnen afsluiten.

De Fransman reed een sterke race in Japan , waarbij hij voor een groot deel van de middag aan de leiding ging om het uiteindelijk af te moeten leggen tegen de Red Bulls.

“Ik voel me echt goed met deze auto, mijn zelfvertrouwen groeit per race en ik ben erg blij met het team. Dus ik zal hard blijven werken aan de gebieden die verbetert moeten worden en we zullen tot aan het eind van het seizoen blijven pushen voor topresultaten”, aldus de Fransman.

Sterk

Ten aanzien van de vooruitzichten van de komende race in India zegt hij: “Onze auto presteert echt goed op het moment dus ik denk dat we weer sterk zullen zijn . Eerlijkheid gebied me te zeggen dat we vorig jaar moeite hadden met het vinden van grip en het krijgen van de juiste set-up voor de auto’s , dus hopelijk gaat dat deze keer beter.”

Nieuw tijdperk

Ondertussen zegt Grosjean dat hij met zijn gedachten nog niet bij 2014 is. “Op dit moment concentreer ik me volledig op mijn best doen voor elke resterende race in 2013. Ik denk dat dat de beste aanpak is voor nu . Zodra het seizoen voorbij is, krijg ik een beetje rust en de kans mijn batterij op te laden. Daarna worden al snel de nieuwe auto’s gelanceerd en beginnen we met testen. Het zal een zeer interessante uitdaging worden met alle nieuwe regels die er voor volgend seizoen zijn. Er komt een nieuw tijdperk aan voor de sport en dat is altijd erg spannend.”